We mind your own business

Fransk Bulldog

Historien

Fransk Bulldog, var en velfungerende virksomhed i Danmark, men manglede en fuld digital identitet. Da virksomheden var til stede på relevante sociale mediekanaler, havde virksomheden brug for en professionel hjemmeside, der ville kombinere en vis grad af professionalisme og tillid, men også en legende stemning for at fremhæve kerneforretningen.

Inden de adskillige diskussioner om hjemmesidens blueprint skulle der etableres en vis brandidentitet. En farvepalet og skrifttype blev valgt for at imødekomme kundens ønsker.

Det endelige produkt

I dag er franskbulldog.com en moderne hjemmeside med flere funktioner, der er optimeret til en responsiv oplevelse på enhver enhed, du måtte have.

 

Et vigtigt aspekt at understrege er, at hjemmesiden har en skræddersyet blogsektion til carious artikler i forskellige kategorier, men også en “tilgængelig hvalp” sektion, lignende med en blogfunktion, men adskilt med et tilpasset design. På denne måde, når en ny hvalp er tilgængelig, kan administratoren offentliggøre disse oplysninger på en tilpasset måde, ikke kun med hensyn til design, men også med hensyn til de faktiske oplysninger, der er relevante for den.

Du er velkommen til at opleve franskbulldog.com  for at hente inspiration til et fremtidigt projekt.

Har du et projekt i tankerne?

Lad os tage en snak!

Stil spørgsmål om dit potentielle foto-, video- eller webdesignprojekt