We mind your own business

Young & Sharp – Frisørsalon

Historien

Young er oprindeligt fra Vietnam og flyttede til Danmark i 1995. Mor til 2 drenge og hustru til en dansk mand, Young er en passioneret frisør med over 16 års erfaring. Efter over 16 års erfaring i forskellige saloner, som har skabt flere gode relationer til kunder, har hun udvidet sin horisont ved at åbne sin egen personlige salon.

 

For hendes digitale identitet var vi nødt til at starte fra bunden. Efter en kort diskussion med Young var retningen klar. Vi samarbejdede med one.com for at få en ordentlig hostingpakke, og det var sådan youngandsharp.dk blev født. Kort efter blev der bygget et WordPress-baseret websted med Youngs nye brandidentitet i tankerne.

Parallelt bad hun også om at få en fotosession i sin salon, et produkt og en kort promo-video til landingssiden og Facebook-kampagnen. Desuden, selvom hun ikke har en webshop i øjeblikket, var hun opsat på at vise potentielle kunder, hvilke slags produkter hun bruger i sin salon. Derfor har MAT Production også leveret en kort session med produktfotografering, som du kan se her.

Det endelige produkt

Hjemmesiden er fuldt responsiv på alle typer enheder og skærmstørrelser. Med et bredt internationalt samfund i lokalområdet skulle hjemmesiden også oversættes til engelsk for at appellere til et bredere publikum og potentielle kunder. Oplev gerne youngandsharp.dk for at hente inspiration til et fremtidigt projekt.

Young and Sharp

Har du et projekt i tankerne?

Lad os tage en snak!

Stil spørgsmål om dit potentielle foto-, video- eller webdesignprojekt