We mind your own business

Zoo-Design

Historien

“Vores ZOO designprint er et kreativt alternativ til de traditionelle monokrome børneprodukter på markedet. Vi ved, at børn bliver stimuleret af farverne og de smukke prints.” – ZooDesign

 

Samarbejdet med ZooDesign var lidt anderledes end med andre kunder med behov for en hjemmeside. I dette tilfælde havde zoo-design.dk allerede en funktionel og succesfuld e-handels hjemmeside, men havde brug for et “ansigtsløft” i forhold til design, ydelsesoptimering af WordPress, WooCommerce produktadministration (opdatering af produkter, tilføje/ fjerne relevante produkter osv.).

Det endelige produkt

Den sidste, men mest vigtige ting, som zoo-design.dk ledte efter, var enhedsoptimering, så brugerne nemt kan navigere i webshoppen, uanset om de gør det fra en telefon, tablet eller desktop-miljø. Desuden skulle hjemmesiden med et bredt internationalt samfund i lokalområdet også oversættes til fransk for at appellere til et bredere publikum og potentielle kunder. Efter at have leveret den franske oversættelse sørgede vi for, at hjemmesiden også er fuldt responsiv på fransk.

 

Du er velkommen til at opleve www.zoo-design.dk for at hente inspiration til et fremtidigt projekt.

Har du et projekt i tankerne?

Lad os tage en snak!

Stil spørgsmål om dit potentielle foto-, video- eller webdesignprojekt