We mind your own business

Zoo-Design

Historien

“Vores ZOO-designtryk er et kreativt alternativ til de traditionelle ensfarvede børneprodukter på markedet. Vi ved, at børn stimuleres af farverne og de smukke print.” – Zoo Design.

 

Samarbejdet med ZooDesign var lidt anderledes end med andre kunder, der har brug for en hjemmeside. Zoo-design.dk havde allerede en funktionel og succesrig e-handelshjemmeside, men havde brug for en “forskønnelse” i form af design, optimering af WordPress-ydeevne og WooCommerce-produktadministration (opdatering af produkter, tilføjelse/fjernelse af relevante produkter osv.).

Det endelige produkt

Det sidste, men vigtigste, som zoo-design.dk søgte efter, var en optimering af enheder, så brugere nemt kan navigere i webshoppen, uanset om de gør det fra en telefon, tablet eller stationær pc.


Derudover, med en bred international samfund i lokalområdet, skulle hjemmesiden også oversættes til fransk for at appellere til et bredere publikum og potentielle kunder. Efter at have leveret den franske oversættelse, sørgede vi for, at hjemmesiden også er fuldt responsiv på fransk.


Du er velkommen til at opleve www.zoo-design.dk for at få inspiration til et fremtidigt projekt.

Har du et projekt i tankerne?

Lad os tage en snak!

Stil spørgsmål om dit potentielle foto-, video- eller webdesignprojekt